Praktische informatie

Home  /  Praktische informatie

Start seizoen 2020-2021

De lessen starten weer vanaf woensdag 26 augustus in de danszaal van het Polderhuis.

Vakantierooster seizoen 2020-2021:

  • 14, 15, 16, 17 oktober : herfstvakantie
  • 2, 3, 4, 5 december : de week na de show geen les
  • 23, 24, 25, 26 & 30, 31 december, 1, 2 januari : kerstvakantie
  • 24, 25, 26, 27 februari : voorjaarsvakantie
  • 2, 3 april : paasweekend
  • 5, 6, 7, 8 mei & 12, 13, 14, 15 mei : meivakantie
  • 7, 8, 9, 10 juli : start zomervakantie

*Deze data zijn er geen lessen

Belangrijke data voor in de agenda:

  • zondag 29 november : voorstelling Feel Good Moves

Aanmelden proefles dansles:

Je kunt altijd een gratis proefles mee doen bij de danslessen van Feel Good Moves. Neem van te voren even contact op via het contact formulier op deze site, de mail of de telefoon.

Inschrijven voor de danslessen:

Nieuwe leden worden aangemeld door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar eline@feelgoodmoves.nl. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden Download formulier of toegestuurd krijgen via de mail.

Inschrijven cursus:

Inschrijven voor een Feel Good cursus kan door te mailen naar eline@feelgoodmoves.nl of een bericht te sturen via het contactformulier. Je ontvangt dan de laatste informatie wat betreft tijden en startdata.

Uitschrijven:

Je kunt je per half jaar uitschrijven. Het seizoen loopt vanaf september t/m januari en van februari t/m de zomervakantie. Uitschrijven kun je doen door te mailen voor 1 juni of 1 januari.

Betaling:

Danslessen: voor de danslessen ontvang je tweemaal per jaar een factuur. In september en in februari. Deze facturen worden per e-mail verstuurd.

Feel Good cursussen volwassenen: voor de cursussen ontvang je een factuur per mail.

Contact gegevens:

Je kunt contact opnemen via het contactformulier, door te mailen naar eline@feelgoodmoves.nl of een berichtje te sturen naar 0643129256

GIRLPOWER: dansshow Feel Good Moves 2020

Zondag 29 november 2020 zullen alle leerlingen van Feel Good Moves stralen tijdens de jaarlijkse dansvoorstelling. Het belooft een feestje te worden met als thema Girlpower! Een ode aan vrouwelijke artiesten van toen en nu, aan onze meiden, dochters, vriendinnen en power vrouwen. Alle leerlingen van Feel Good Moves zullen met plezier verschillende dansen laten zien op vrolijke, leuke en mooie nummers.