Lesaanbod

Home  /  Lesaanbod

Feelgoodmoves 2019

Aanbod Feel Good Moves:

  • Dansmix voor de leeftijd 4-18 jaar
  • Dansmix en danscursus voor de leeftijd 18+
  • Dansklassen (extra uur)
  • Yoga-Pilates volwassen
  • Elk jaar een mooie eindshow in het theater
  • Diverse optredens met de dansklassen


Dansmix

Er worden danslessen aangeboden voor leerlingen vanaf 4 jaar. De danslessen zijn een mix van verschillende dansstijlen met de nadruk op streetdance-hiphop. Het leuke van Dance Mix is dat ook andere dansstijlen aan bod komen, zoals Jazz,Show, en Modern. Deze mix van verschillende danstechnieken zorgt voor een goede basis en een leuke afwisseling in muziek en dans. Interesse? Je kunt altijd gratis een proefles komen doen! Check hier het huidige lesrooster.

Shows

Feel Good Moves heeft elk jaar een eindvoorstelling op een groot podium. Dit jaar is de show in de stadsschouwburg van Velsen. Natuurlijk met leuke gevarieerde dansen, kostuums en accessoires. Het hoogtepunt van het jaar! Tot slot treden de dansklassen ook op tijdens verschillende evenementen, denk aan sportdagen, het summer vibes festival, de Vissenloop, sinterklaasvieringen en het jaarlijkse Prom orkest van het IJHmusementenorkest in de stadsschouwburg van Velsen.

Dansklassen

Voor de leerlingen die nog net een beetje extra uitdaging willen en extra willen groeien als danser(es) bestaan de dansklassen. De dansklas betekent een extra uur dansen per week, leerlingen van de dansklassen dansen dus twee keer per week. Elke vier weken wordt een andere dansstijl gegeven. Daarnaast zijn er ook improvisatie opdrachten waarin de leerlingen in groepjes werken aan een eigen dans. Bij de dansklassen is er een tussentijdse evaluatie waarin met tips en vooral tops wordt geëvalueerd. De dansklassen hebben uiteraard ook extra dansen op de eindvoorstelling. Ook hebben de dansklassen vaak extra optredens gedurende het jaar.

Feel Good cursussen volwassenen

De Feel Good cursussen worden aangeboden voor de leeftijd 18 jaar en ouder. Voel je goed door te bewegen of te dansen! Op de woensdagochtend is er wekelijks een les yoga-pilates voor volwassenen door Judith en op de donderdagavond een danscursus voor volwassenen. Interesse in de Feel Good cursussen? Mail naar eline@feelgoodmoves.nl. Voor het actuele aanbod check: het lesrooster