Over

Home  /  Over

Bij Feel Good Moves staat plezier voor dans en een persoonlijke aanpak voorop.

Plezier
Het bewegen op muziek, het aanleren van een goede houding en danstechniek, plezier en gezelligheid in de groep en natuurlijk het optreden op een groot podium in leuke kostuums, is waar deze dansschool voor staat. Op een positieve manier dansles krijgen vergroot het zelfvertrouwen en natuurlijk ook het plezier. Feel Good Moves biedt danslessen aan voor leerlingen vanaf 4 jaar. Daarnaast zijn er Feel Good cursussen voor volwassenen.

Persoonlijk
Feel Good Moves is een kleinschalige dansschool die grote shows geeft! Wil je een indruk krijgen van de shows? Check hier de foto’s. Door de persoonlijke benadering wordt iedereen gezien en gekend. Er is ruimte voor veel gezelligheid in de groepen, maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt aan nieuwe danstechnieken en choreografieën. Het is ontzettend leuk om alle leerlingen elk jaar te zien groeien. Leuke groepen voor elke leeftijdscategorie met een positieve sfeer is waar deze dansschool voor staat. Meer informatie over dansdocent Eline Vis vind je hier.

De lessen vinden plaats in de danszaal van het polderhuis in Velserbroek. Meer informatie over het lesaanbod vind je hier of check het rooster. Een gratis proefles meedoen of meer informatie? Mail naar eline@feelgoodmoves.nl of neem contact op via het contactformulier.

Kortom: Feel Good & Dance!