Docenten

Home  /  Docenten

Eline Vis

Mijn naam is Eline. Ik geef al meer dan 10 jaar dansles aan leerlingen 4 tot 25 jaar oud. Verder heb ik al veel shows gechoreografeerd, workshops gegeven en  voorstellingen gemaakt. Zelf dans ik al vanaf ik drie jaar oud ben. Daarnaast heb mijn bachelor en master diploma psychologie behaald aan de UvA en VU. Dans en psychologie is een mooie combinatie, ik ervaar dat dans enorm bijdraagt aan het zelfvertrouwen van kinderen en dat is ontzettend mooi om te zien. Een persoonlijke benadering waarin ik iedereen ken, iedereen op de voorgrond mag staan en positief feedback krijgt is voor mij belangrijk. De lessen zijn gezellig en de groepen zijn fijn en vertrouwd, maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt aan een goede danstechniek en mooie leuke dansen.

Met heel veel plezier heb ik in 2016 Feel Good Moves opgericht. Een dansschool waar een persoonlijke benadering en plezier voor dans centraal staat. Ik breng graag mijn passie voor dans over op mijn leerlingen in leuke lessen. Het hoogtepunt van elk jaar is de grote eindshow in het Theater. Daarnaast organiseer ik graag extra leuke momenten voor de leerlingen: denk hierbij aan choreografiedemonstraties, sinterklaas/ paas vieringen maar ook waar mogelijk extra optredens. Vanaf 2018 ben ik naast de danslessen en dansklassen gaan uitbreiden met de Feel Good cursussen voor volwassenen.

Pasfoto Eline
Eline Vis (Eigenaresse en dansdocent Feel Good Moves)

Zena Lye

Hoi! Ik ben zena Lye 28 jaar en ik kom uit Haarlem. Ik heb jaren lang opgetreden en danslessen gevolgd in verschillende stijlen, en heb mij gespecialiseert in urban. Tegewoordig geef ik al 7 jaar les en organiseer ik daarnaast eigen kunst evenementen. Dansen is voor mij een lifestyle en Ik geef graag mijn passie en kennis door aan de nieuwe generatie! Het is hard werken tijdens mijn lessen maar daarna kun je los gaan met coole moves! Ik vind het mooi om te zien hoe leerlingen zich ontwikkelen in dansen en uitdagingen aangaan. Take it to the floor, en kom een keer langs voor een proefles!

foto Zena site
Zena Lye (Dansdocent Feel Good Moves)

Judith Munter

Toen ik 4 jaar oud was, begon ik met ballet. En daar ben ik nooit mee gestopt.
Op mijn 18e ben ik onder begeleiding van een van mijn docenten begonnen met het geven van
danslessen en heb ik bij de KNGU een certificaat gehaald. Het lesgeven vond ik zo leuk, dat ik tijdens en na mijn studie Theaterwetenschap (MA) aan de UvA veel dans- en sportopleidingen heb afgerond. Onder andere die van Pilates Docent bij Fysio Physics. Later ben ik ook RYT-200 gecertificeerd Yoga Docent geworden. Deze twee ‘body & mind’ disciplines zijn heel mooi met elkaar te combineren. En dat doe ik dan ook bij mijn yoga-pilateslessen bij Feel Good Moves. Ademhaling, ontspanning, inspanning, core-training, lenigheid en het verbeteren van de houding komen allemaal aan bod. En natuurlijk staat plezier voorop!
foto Judith
Judith Munter (Yoga-Pilates docent Feel Good Moves)