Docenten

Home  /  Docenten

Eline Vis

Mijn naam is Eline. Ik geef al meer dan 10 jaar dansles aan leerlingen 4 tot 25 jaar oud. Verder heb ik al veel shows gechoreografeerd, workshops gegeven en  voorstellingen gemaakt. Zelf dans ik al vanaf ik drie jaar oud ben. Daarnaast heb mijn bachelor en master diploma psychologie behaald aan de UvA en VU. Dans en psychologie is een mooie combinatie, ik ervaar dat dans enorm bijdraagt aan het zelfvertrouwen van kinderen en dat is ontzettend mooi om te zien. Een persoonlijke benadering waarin ik iedereen ken, iedereen op de voorgrond mag staan en positief feedback krijgt is voor mij belangrijk. De lessen zijn gezellig en de groepen zijn fijn en vertrouwd, maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt aan een goede danstechniek en mooie leuke dansen.

Met heel veel plezier heb ik in 2016 Feel Good Moves opgericht. Een dansschool waar een persoonlijke benadering en plezier voor dans centraal staat. Ik breng graag mijn passie voor dans over op mijn leerlingen in leuke lessen. Het hoogtepunt van elk jaar is de grote eindshow in het Theater. Daarnaast organiseer ik graag extra leuke momenten voor de leerlingen: denk hierbij aan choreografiedemonstraties, sinterklaas/ paas vieringen maar ook waar mogelijk extra optredens. Vanaf 2018 ben ik naast de danslessen en dansklassen gaan uitbreiden met de Feel Good cursussen voor volwassenen.

Pasfoto Eline
Eline Vis (Eigenaresse en dansdocent Feel Good Moves)

Judith Munter

Toen ik 4 jaar oud was, begon ik met ballet. En daar ben ik nooit mee gestopt.
Op mijn 18e ben ik onder begeleiding van een van mijn docenten begonnen met het geven van
danslessen en heb ik bij de KNGU een certificaat gehaald. Het lesgeven vond ik zo leuk, dat ik tijdens en na mijn studie Theaterwetenschap (MA) aan de UvA veel dans- en sportopleidingen heb afgerond. Onder andere die van Pilates Docent bij Fysio Physics. Later ben ik ook RYT-200 gecertificeerd Yoga Docent geworden. Deze twee ‘body & mind’ disciplines zijn heel mooi met elkaar te combineren. En dat doe ik dan ook bij mijn yoga-pilateslessen bij Feel Good Moves. Ademhaling, ontspanning, inspanning, core-training, lenigheid en het verbeteren van de houding komen allemaal aan bod. En natuurlijk staat plezier voorop!
foto Judith
Judith Munter (Yoga-Pilates docent Feel Good Moves)

 

Merle Bos

Mijn naam is Merle Bos en ik dans al bijna mijn hele leven. Ik begon met dansen toen ik 3 jaar  was en ik ben er nooit mee gestopt. Ik heb mijn Mbo diploma behaald aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Voor deze opleiding heb ik zelf eerst ook gedanst bij een dansschool in de buurt en daar volgde ik de lessen Hiphop, Modern, Klassiek ballet en ik danste wedstrijden in een team. Na het afronden van mijn diploma leek het me erg leuk om zelf ook danslessen te geven en om mijn eigen ervaring en kennis te delen. Het belangrijkste wat ik vind in een les is een goede sfeer, techniek, nieuwe dingen leren, maar vooral plezier hebben in wat je doet. Het doel van mijn lessen is dan ook om met een goed gevoel naar huis te gaan!

Merle
Merle Bos (dansdocent Feel Good Moves)