Reviews

Home  /  Reviews

Reviews: Ouders en leerlingen over Feel Good Moves

Diana, moeder leerling (8 jaar):
“Mijn dochter is via een vriendinnetje bij deze dansschool begonnen en ze vindt het geweldig. De lessen zijn actief, snel, ze leren erg veel moves op ook bekende nummers (oud en nieuw). Mijn dochter voelt zich zo thuis bij Eline en de dansschool, dat zij sinds kort 2 lessen per week volgt.”

Diana, moeder leerling (13 jaar) over Feel Good Moves:
Mijn dochter danst al vele jaren met heel veel plezier bij Feel Good Moves en dat is vooral dankzij Eline die met veel zorg en aandacht de lessen geeft. Ook de afwisseling in stijlen maakt het extra leuk.

Britt, leerling (16 jaar):
“Gezellige dansschool met veel diversiteit tussen dansstijl en niveaus”

Moeder leerling Maira (9 jaar):
“Mijn dochter wilde graag op dansen. Toen ben ik op zoek gegaan naar een dansschool in Velserbroek. Mijn dochter heeft een proefles gehad en voelde zich direct op haar gemak. Ze kreeg een warm welkom. Dat gevoel heeft ze niet meer losgelaten en ze is super blij met de lessen. Ze wil geen enkele les missen. Ze krijgt altijd een “feel good boost” van Eline. Wij zijn blij met de dansschool Feel Good Moves!”

Felice, leerling (16 jaar):
“Op de dansschool is een super fijne sfeer, we leren leuke dansen in verschillende stijlen en er zal nooit harde kritiek op je worden geleverd. Je wordt geholpen op een lieve manier en met veel persoonlijke aandacht. De dansvoorstellingen elk jaar zijn ook echt coole en niet te vergeten ervaring!

Moeder van leerling (9 jaar) over Feel Good Moves:
Mijn dochter krijgt dansles van Eline en heeft het ontzettend naar haar zin. Eerder was zij nog een beetje verlegen, maar door de goede begeleiding, zie ik haar zelfvertrouwen en dansskills steeds meer groeien. Verder worden er leuke dansjes op moderne muziek gegeven, welke goed aansluit bij deze leeftijdsgroep. Er wordt nu zelfs thuis (vrijwillig 😁) geoefend, waardoor zij met veel enthousiasme elke week naar dansles gaat!

Lian, leerling (28 jaar):
“Gezellige dansschool waarbij les wordt gegeven door een enthousiaste en ervaren dansdocent. Plezier staat voorop, maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan de danstechniek. Er worden vrolijke choreografieën op muziek van nu aangeleerd. Na al die jaren dans ik hier nog steeds met plezier!” 

Lynn, leerling (10 jaar):
“Het is er superleuk ,omdat je heel veel nieuwe dansjes leert en we hebben ook vaak een wedstrijd of voorstelling.”